ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΡΤ 12-06-2013

Αθήνα 12 Ιουνίου 2013
Α.Π. 46

Συνάδελφοι,

Η Ελληνική Ραδιοτηλεόραση ΕΑΛΩ!
Η δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία σίγησε χθες και εν μία νυκτί βρέθηκαν περί τις 2700 οικογένειες αντιμέτωπες με το “θεριό” της ανεργίας. Ο δημόσιος χαρακτήρας της ενημέρωσης παγώνει για τη χώρα μας και οι αποφάσεις χωρίς εμάς για εμάς συνεχίζονται, λαμβανόμενες όλο και πιο αμείλικτα. Όσα περιθώρια τους αφήνουμε τόσα και άλλα τόσα παίρνουν και καταδικάζουν την ελληνική κοινωνία να ζει με το κεφάλι σκυμμένο και τις τσέπες άδειες.

Συνάδελφοι,

Από σήμερα καλούμαστε να εγγράψουμε ως ανέργους στα μητρώα μας τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που για εμάς, ο κάθε νέος άνεργος, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, δεν είναι ένα απλό νούμερο αποτυπωμένο σε κάποια κάρτα ανεργίας. Ο καθένας είναι μια προσωπική ιστορία, με οικογένεια, προβλήματα, υποχρεώσεις. Με τσακισμένα όνειρα και μειωμένες αντοχές. Ο ΟΑΕΔ δεν αντέχει άλλες τέτοιες πικρές ιστορίες. Δεν σας “θέλουμε”, συν-άδελφοι της ΕΡΤ, στους γκισέδες μας. Ξέρουμε καλύτερα από όλους ότι πρέπει να “διώξουμε” κόσμο που συναλλάσσεται με τις Υπηρεσίες μας και όχι να συσσωρεύσουμε και άλλους στο όνομα μιας απατηλής ανάπτυξης και μιας ιδιότυπης ανταγωνιστικότητας.

Συνάδελφοι,

Η αφύπνιση έχει χτυπήσει και όποιος δεν την ακούει θα ξυπνήσει απότομα για να ζήσει τον προσωπικό του εφιάλτη. Όποιος νομίζει ότι η χθεσινή αιφνιδιαστική απόφαση της Κυβέρνησης δεν τον αφορά, πλανάται πλάνην οικτράν! Αν δεν σταθούμε σήμερα δίπλα στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, είναι σαν να παίρνουμε σειρά για τη “λαιμητόμο” που στήνεται.

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε όλους να βρεθούμε στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ, αλλά και να αντισταθούμε στη φίμωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, στη φίμωση της δημοκρατίας.
Σας καλούμε ……….

Όλοι στο ραδιομέγαρο στην ΕΡΤ με μαζική συμμετοχή!

Ραντεβού για σήμερα 12/6/2013 στο ΚΠΑ Αγίας Παρασκευή στις 15:00 (Μεσογείων 470) και πορεία προς την ΕΡΤ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ.                                    ΘΕΟΛΟΓΟΥ Φ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *