Κάλεσμα για το Συλλαλητήριο στις 8/10

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, στις 6:00 μ.μ.

 

 

Συνάδελφοι,

 

Τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και ώρα 6μ.μ. πραγματοποιείται Πανεργατικό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε., με σκοπό να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν Τρόικα και Τρικομματική Κυβέρνηση.

Οι αντοχές της ελληνικής κοινωνίας, από την οικονομική κρίση και την πολιτική που ασκείται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, δοκιμάζονται ξανά μπροστά στην αναλγησία Τρόικας και Συγκυβέρνησης που (παρά την προγραμματική συμφωνία της τελευταίας και τις ρητές προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών κομμάτων που την στηρίζουν) δεν διστάζουν να επιβάλλουν ένα ακόμη επώδυνο πακέτο μέτρων, οδηγώντας έτσι την ελληνική κοινωνία σε όλο και μεγαλύτερα αδιέξοδα.

Η πολιτική του μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της διάλυσης της Υγείας της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους, πρέπει να ανατραπεί.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί σε μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

 

Δίνουμε κοινό αγώνα, με στόχο την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου!!!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      

     

        ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΡΔΑΛΑΚΟΣ                                                               ΦΩΤΕΙΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...