6/2/2012 – ΑΠΕΡΓΙΑ 7/2/2012

Α Π Ε Ρ Γ Ο Υ Μ Ε

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε,
Μετά τα απαράδεκτα, επί πλέον μέτρα σε βάρος των εργαζομένων, που πήρε χθες το βράδυ η πολιτική μας Ηγεσία, καθ’ υπαγόρευση του ΔΝΤ και της τρόικας, η ΑΔΕΔΥ σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για αύριο Τρίτη, 7/2/2011.
 Συμμετέχουμε όλοι στην απεργία και δίνουμε το παρόν στο Σύνταγμα  στις 11.00 το πρωί.
      Οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ στην Αττική,  προσυγκέντρωση μπροστά στο Υπουργείο, Σταδίου 29, στις 10.30.
Σας επισυνάπτουμε τη Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Γερ. Κάρδαρης                                                         Ν.Γεωργακόπουλος

 

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2105 57 ΑΘΗΝΑΤηλ 213.16.16.900Fax 2103246165Email: adedy@adedy.gr,             adedy1@adedy.gr    ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:34

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΔΕΔΥ


Εικοσιτετράωρη (24ωρη) Γενική Απεργία πραγματοποιούν αύριο, Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε., -μπροστά στη λαίλαπα των νέων μέτρων που προωθούν Συγκυβέρνηση και Τρόικα- και καλούν σε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα.
    Η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών με τη Συγκυβέρνηση και την Τρόικα για λήψη νέων επώδυνων μέτρων, με στόχο τη μείωση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους, την κατάργηση ακόμα και του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, νέα μείωση επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ, απολύσεις εργαζομένων από Στενό και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και περαιτέρω περιορισμό των Δημοσίων Δαπανών που θα στερήσουν πόρους από τις Δημόσιες Υπηρεσίες (κυρίως Τομέα Υγείας και Παιδείας) εντείνει το φαύλο κύκλο της ύφεσης -που τροφοδοτήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια από τα αλλεπάλληλα μνημόνια- και οδηγεί την ελληνική Κοινωνία σε απελπισία.         
                  Η ασκούμενη μνημονιακή πολιτική οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταβαράθρωση της ελληνικής Οικονομίας και στον καταποντισμό της ελληνικής Κοινωνίας. Μετατρέπει τους εργαζόμενους σε παρίες, τους ανέργους και τους συνταξιούχους σε εξαθλιωμένους πένητες  και στερεί από τους νέους την όποια ελπίδα θετικής προοπτικής, Αυτή η πολιτική έχει προ πολλού εξαντλήσει τις αντοχές της ελληνικής Κοινωνίας και πρέπει με κάθε θυσία να ανατραπεί.   
Η Ε.Ε. της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί  τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική να δώσουν δυναμικό παρόν, αύριο Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, συμμετέχοντας μαζικά στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια (από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) και στην Απεργιακή Συγκέντρωση της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα  στις 11.00 το πρωί, στο πλαίσιο της Γενικής Απεργίας Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Γ.Σ.Ε.Ε.
Η αυριανή Γενική Απεργία αποτελεί τον πρώτο απεργιακό σταθμό ενός νέου αγώνα που θα κλιμακωθεί και θα ενταθεί ενάντια στη νέα δανειακή
σύμβαση της Συγκυβέρνησης και της Τρόικα,  που οδηγεί το λαό στην καταστροφή.
Νέα συνεδρίαση της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012 για την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *