Ανακοίνωση για συναδέλφους που εργάζονται με δικαστικές αποφάσεις

1971       ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΤΗΛ.  9989.646 – FAX 9942714
Α Θ Η Ν Α                        
                                                                                                                                                                                                  Αθήνα, 31/1/2020                                              Αρ. Πρωτ.  87  

Στο πλαίσιο της πρόσφατης συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Διοίκησης του Οργανισμού με συμμετοχή των συναδέλφων που εργάζονται με δικαστικές αποφάσεις, αναδείχτηκε  από τον Διοικητή του Οργανισμού η σημασία της πολιτική λύσης, ως μονόδρομος για την αποκατάσταση της αδικίας που έχουν υποστεί επί σειρά ετών οι εν λόγω συνάδελφοι.  Ωστόσο, έγινε εμφανής  και η απουσία, έως σήμερα, αυτής ακριβής της λύσης, από τους συναρμόδιους Υπουργούς Εργασίας &  Κοινωνικών Υποθέσεων και Εσωτερικών.

Είναι οξύμωρο τη στιγμή που ο ΟΑΕΔ ως δημόσιος φορέας επωμίζεται την ευθύνη για την ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών που στοχεύουν στη  μείωση της ανεργίας, την ίδια ακριβώς στιγμή 135 εργαζόμενοί του να έρχονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας.

Καλούμε την Διοίκηση του Οργανισμού να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες και να επιμείνει στην κατεύθυνση της αναζήτησης  λύσης το διάστημα που απομένει έως την εκδίκαση των υποθέσεων στο Εφετείο,  δείχνοντας εμπράκτως ότι θεωρεί τους 135 συναδέλφους μας αναπόσπαστο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού του Οργανισμού.

Η ΠΕΥ ΟΑΕΔ  ενημερώνει ότι θα συμμετέχει σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν με συντονισμό της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ το επόμενο διάστημα.

Για το ΔΣ ΠΕΥ ΟΑΕΔ

Ο  Πρόεδρος                       Η Γ. Γραμματέας

Γ. Καραούλης                     Α. Κουρομιχελάκη

                  

                 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...