Κάρτες απεριορίστων διαδρομών 2020-2021

Σας γνωστοποιούμε ότι  σύμφωνα με τη νέα σύμβαση που συνάφθηκε μεταξύ  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Ο.Α.Σ.Α.  για το διάστημα Ιανουάριος 2020 – Ιανουάριος 2021 για τις ηλεκτρονικές κάρτες απεριορίστων διαδρομών, θα χορηγηθούν στα φυσικά μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (εγγεγραμμένα σε Συλλόγους – Σωματεία, Ομοσπονδίες), καθώς και στα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, οι κάρτες σύμφωνα με τα παρακάτω:

Όσοι για πρώτη φορά θέλουν να αποκτήσουν την προαναφερόμενη ηλεκτρονική κάρτα θα πρέπει να προσέλθουν σε κάποιο εκδοτήριο Ο.Α.Σ.Α. και να ζητήσουν από τον υπάλληλο να τους χορηγήσει αυτήν την κάρτα χωρίς φόρτιση. Καλούνται, επιπλέον, να ενημερώσουν τον υπάλληλο ότι θα τη χρησιμοποιήσουν ως ετήσια ή εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών και ότι- μέσω του συνδικάτου τους- θα τη φορτώσουν με επιδότηση, σύμφωνα με τη σύμβαση Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Ο.Α.Σ.Α. Στη συνέχεια, αφού επιδώσουν στον υπάλληλο το ΑΜΚΑ τους και επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους,  ο υπάλληλος θα τους φωτογραφίσει, θα τους ζητήσει έναν οκταψήφιο αριθμό ως pin και θα τους δώσει χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση το έντυπο της ηλεκτρονικής κάρτας. Υπενθυμίζουμε ότι αυτό το οκταψήφιο pin είναι απαραίτητο για την επανάκτηση της κάρτας από τον ΟΑΣΑ σε περίπτωση απώλειάς της. 

 Όλοι όσοι ανήκουν στην προηγούμενη κατηγορία αλλά και όσοι είναι ήδη κάτοχοι ηλεκτρονικής κάρτας που λήγει το επόμενο διάστημα και επιθυμούν την επαναφόρτιση της, θα πρέπει να προσκομίσουν στο γραφείο της ΠΕΥ ΟΑΕΔ:

 1. τον αριθμό της ηλεκτρονικής τους κάρτας καθώς και 2. το χρηματικό ποσό που αναλογεί για το επόμενο διάστημα που επιθυμούν να έχει ισχύ η κάρτα τους.

Σημειώνουμε ότι η φόρτιση της κάθε ηλεκτρονικής κάρτας γίνεται πάντα σε χρόνο πριν τη λήξη της προηγούμενης φόρτισής της. Η νέα φόρτιση θα ξεκινήσει αμέσως με τη λήξη της προηγούμενης φόρτισης. Οι κάτοχοι όλων των καρτών μεταβαίνουν στη συνέχεια στο πλησιέστερο αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων για να προβούν στις κινήσεις φόρτισης και επαναφόρτισης ηλεκτρονικών καρτών. 

Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Ο.Α.Σ.Α  και την έκπτωση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ οι τιμές επαναφόρτισης διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

Ονομαστικής αξίας 330€ – έκπτωση 15% = 280,50 €  Έκπτωση ΠΕΥ ΟΑΕΔ 10,50 €  ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 270 ευρώ

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:

 Ονομαστικής αξίας 170€ – έκπτωση 13% = 147,90 € Έκπτωση ΠΕΥ ΟΑΕΔ 7,90 €  ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 140 ευρώ

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς- Κορωπί).

Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο τμήμα του Μετρό Κορωπί –Αεροδρόμιο.

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Ονομαστικής αξίας 490€ – έκπτωση 15% = 416,50 €  Έκπτωση ΠΕΥ ΟΑΕΔ 1,50 € ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 415 ευρώ

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Ονομαστικής αξίας 250€ – έκπτωση 13% = 217,50 € Έκπτωση ΠΕΥ ΟΑΕΔ 2,50 € ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 215 ευρώ

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α., Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου), Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο). Δεν ισχύουν στη γραμμή Χ80.

Για το ΔΣ ΠΕΥ ΟΑΕΔ

Ο Πρόεδρος                                      Η Γ. Γραμματέας

Γεώργιος  Καραούλης                      Άννα Κουρομιχελάκη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *