ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Αθήνα, 21 Μαΐου 2013
Α.Π.42

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας (www.peyoaed.gr) ανακατασκευάστηκε και μπορείτε, πλέον, να έχετε πρόσβαση στην ανανεωμένη ροή πληροφοριών της. Ευελπιστούμε να γίνει το άμεσο εργαλείο της ηλεκτρονικής επικοινωνίας μας, αφού ο καθένας από εσάς μπορεί να προσθέσει το προσωπικό του e-mail στο Newsletter και να ενημερώνεται άμεσα για όλα τα νέα του Σωματείου.
Επιπλέον, στo πλαίσιο επικαιροποίησης του αρχείου των μελών μας θα θέλαμε να μας καταγράψετε (στο excel που επισυνάπτουμε) όλους τους συναδέλφους που είναι ενεργά μέλη της ΠΕΥ (παρακρατούνται εισφορές) και τα στοιχεία επικοινωνίας τους (τηλέφωνα και e-mail). Στο ίδιο excel θέλουμε να προστεθεί ο Υπεύθυνος Διαχειριστής e-mail κάθε υπηρεσίας και ο Αναπληρωτής του, προκειμένου να έχουμε έναν υπεύθυνο επικοινωνίας σε κάθε Υπηρεσία. Εναλλακτικά και εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να ορίσετε κάποιον άλλον εκπρόσωπο επικοινωνίας με το Σωματείο, του οποίου θα μας γνωστοποιήσετε τα στοιχεία του. Τέλος, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να λαμβάνουν τη σχετική ενημέρωση, αλλά δεν είναι μέλη του Σωματείου, μπορούν να καταγραφούν στο ίδιο excel με την ένδειξη “μη μέλος”.
Τα παραπάνω στοιχεία θα μας τα στείλετε στο e-mail : info@peyoaed.gr έως και τις 31/05/2013, προκειμένου να προχωρήσουμε στην επεξεργασία τους.
Είναι σημαντικό για όλους μας να οργανωθούμε όσο καλύτερα γίνεται και η ροή των πληροφοριών να διαχέεται σωστά χωρίς κενά επικοινωνίας.
Είναι σημαντικό για όλους μας να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στις Υπηρεσίες για να μπορούμε να το αντιμετωπίζουμε εγκαίρως.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι συνεδριάσεις μας είναι ανοιχτές σε όποιον επιθυμεί να τις παρακολουθήσει και για το σκοπό αυτό θα ενημερωνόσαστε εκ των προτέρων για το χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής τους. Θα θέλαμε να συμμετέχετε όλοι και να μας κάνετε τις προτάσεις σας είτε δια ζώσης, είτε ηλεκτρονικώς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                          Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ.                                                                                                                          ΘΕΟΛΟΓΟΥ Φ.

mhtroo_ypallhlon_yphresias.xls

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...