ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνάδελφοι,               

Α) Τη Δευτέρα, 3/12/2012  και ώρα 10:00πμ, θα πραγματοποιηθεί  Δ.Σ. στα γραφεία της Ένωσης (στη διοίκηση του ΟΑΕΔ), με ανοιχτή θεματολογία. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να λάβει μέρος στη συνεδρίαση ή να μας καταθέσει απόψεις –προτάσεις με email, fax  ή και τηλεφωνικώς. 

Β) Το ανασυγκροτηθέν  Δ.Σ. του Συλλόγου μας συναντήθηκε με το Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ.  σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση. Τέθηκαν τα εξής ζητήματα:

        1) Ζητήματα εφαρμογής των νέων μνημονιακών νόμων και ειδικά στο κομμάτι των πειθαρχικών διώξεων. Εκθέσαμε τις απόψεις μας υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι άδικες πειθαρχικές διώξεις θα μας βρουν σύσσωμους απέναντι

          2) Αξιοκρατία στις  μετακινήσεις   συναδέλφων

          3)Εκκρεμή ζητήματα των συναδέλφων από τους καταργηθέντες ΟΕΚ- ΟΕΕ.

          4) Διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα του ΟΑΕΔ

          5)Οικονομικά ζητήματα

          6 ) θέματα  φύλαξης των ΚΠΑ

          7)θέματα επικοινωνίας των ΚΠΑ με τη Διοίκηση του Οργανισμού

Για όλα αυτά τα θέματα έγινε μια πρώτη συζήτηση και  επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια των διεκδικήσεων μας.

Γ] Το Σωματείο έχει ξεκινήσει επισκέψεις στα ΚΠΑ(Επισκεφθήκαμε ήδη το ΚΠΑ Αμπελοκήπων) με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε μια σειρά από ζητήματα, αλλά και τον καλύτερο συντονισμό αγωνιστικών κινητοποιήσεων. Θα προηγηθούν υπηρεσίες που έχουν ενημερώσει το Δ.Σ. για προβλήματα και έχουν ζητήσει συνάντηση.

 Σας  υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο,1 Δεκεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες  για τα υπηρεσιακά συμβούλια (αρμόδια όργανα για μετακινήσεις, μετατάξεις, προαγωγές) του ΟΑΕΔ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο κτήριο της Διοίκησης του ΟΑΕΔ (Εθνικής Αντιστάσεως 8-Τράχωνες)  από τις 08:00 έως 17:00. Η παρουσία όλων, ειδικά υπό τις σημερινές συνθήκες, κρίνεται απαραίτητη.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν  παρέμβασης του σωματείου μας προς το Διοικητή του ΟΑΕΔ – και προκείμενου να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων πολιτών –  από σήμερα έχετε «ανοικτή» πρόσβαση στο Ιντερνετ.

                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ               ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *