ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΚ-Υ ΟΑΕΔ ΓΙΑ Υ.Σ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αρχαιρεσίες για εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων

στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Ο.Α.Ε.Δ.

 Συνάδελφοι,

      Το Σάββατο, 1-12-2012, όλοι οι εργαζόμενοι στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής καλούμαστε να εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Υ.Σ.) του Οργανισμού μας (η περιφέρεια ήδη σχεδόν ολοκλήρωσε την ψηφοφορία με αλληλογραφία που είχε αρχίσει από το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου).  

     Αρχαιρεσίες με ιδιαίτερη σημασία αφού πραγματοποιούνται σε μια εποχή που όλη η Δημοσιοϋπαλληλική «οικογένεια» έχει υποστεί τη χειρότερη ταπείνωση από πλευράς απώλειας κεκτημένων είτε αυτά αφορούν δημοκρατικά δικαιώματα είτε οικονομικές παροχές.

         Άρα δεν είναι μια τυπική εκλογική διαδικασία στα στενά πλαίσια του Οργανισμού μας αλλά μια διαδικασία που πρέπει να στείλει το δικό της μήνυμα. Μήνυμα ότι δεν μπορούν να υποτιμηθούν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων. Μήνυμα ότι οι όποιες μεταρρυθμίσεις επιχειρούνται, χωρίς συναίνεση των εργαζομένων, είναι καταδικασμένες σε αποτυχία.

    Η Παράταξή μας, όπως εδώ και δεκαετίες,  δίνει και πάλι το παρόν με υποψηφιότητες συναδέλφων απ’ όλη την Ελλάδα που έχουν αποδείξει με τη στάση τους ότι ουδέποτε έγιναν υποχείριοι κανενός ούτε συναίνεσαν σε λάθος επιλογές ή αποφάσεις Πολιτικών Ηγεσιών ή Διοικήσεων του ΟΑΕΔ που θα έβλαπταν τον Οργανισμό μας έστω κι αν τις περισσότερες φορές οι πολιτικές αυτές ηγεσίες ή Διοικήσεις προήρχοντο από την ίδια πολιτική αφετηρία που προέρχονται και τα μέλη μας.

     Θυμίζουμε τον καταλυτικό ρόλο που έχουμε κατά καιρούς παίξει σαν πλειοψηφούσα Παράταξη σε όλους τους αγώνες κατά οιουδήποτε προσπάθησε να απειλήσει τον Οργανισμό ή τους εργαζομένους του (π.χ. για την κατάργηση των Ανωνύμων Εταιριών και της Ειδικής Υπηρεσίας, για τη διατήρηση του ΛΑΕΚ υπό τον έλεγχο του ΟΑΕΔ, για τον εκσυγχρονισμό και την ανάδειξη των εκπαιδευτικών Μονάδων μας, για τη μη εκχώρηση αντικειμένων και δράσεών μας στους ιδιώτες, πρόσφατα για την εξαίρεση της ΔΕ κατηγορίας ΑΧΙΔ από τη διαθεσιμότητα  και πολλά άλλα που δεν είναι δυνατόν να περιγραφούν στην παρούσα ανακοίνωση).

     Συνάδελφοι, σήμερα περισσότερο από ποτέ, τις δύσκολες στιγμές που περνάει ολόκληρη η δημοσιοϋπαλληλική οικογένεια, είμαστε υποχρεωμένοι, με τη μαζικότερη δυνατή συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, να επιλέξουμε, τους αξιότερους εκπροσώπους μας ώστε στα θεσμικά Όργανα που θα μας εκπροσωπούν να έχουν τη δύναμη να αντιστέκονται σε όσους θα επιχειρούν να αφαιρούν κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων.  

Για όλα τα παραπάνω και κυρίως για την διασφάλιση της διαφάνειας της αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας στη λειτουργία των θεσμοθετημένων συλλογικών Οργάνων, που είναι τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, σας καλούμε να δώσετε όλοι το παρόν στις αρχαιρεσίες και να στηρίξετε τους παρακάτω υποψηφίους της ΠΑΣΚ-Υ Ο.Α.Ε.Δ.

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ

(Β΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ)

«ΠΑΣΚ-Υ ΟΑΕΔ»

ΑΜΠΑΡΤΖΑΚΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΒΕΤΤΑΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...