ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!! ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ…
Αθήνα 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
Α.Π.130
ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!! ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ…
Συνάδελφοι,
Με δεδομένο ότι:
– Το ν/σ για την αξιολόγηση που αφήνει μετεξεταστέους το 15% των συναδέλφων ψηφίστηκε!
– 22 Μαρτίου λήγει η διαθεσιμότητα συναδέλφων, εκπαιδευτικών και σχολικών φυλάκων και θα έχουμε τις πρώτες απολύσεις μετά από έναν ολόκληρο αιώνα!
– Ήδη αναζητείται και άμεσα θα ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση επόμενο κύμα διαθεσιμότητας – απόλυσης, προκειμένου να καλύψουν τα νούμερα! Και σε κάθε κύμα είμαστε όλοι υποψήφιοι καταποντισμού!
– Ήδη «συζητείται» επέκταση των απολύσεων και για το 2015!
– Για τον ΟΑΕΔ σχεδιάζεται (ή μήπως έχει αποφασιστεί;) η περικοπή ασφαλιστικών εισφορών και άρα παροχών και άρα…
– Ήδη, ήδη, ήδη…
Ο κατάλογος της απορρύθμισης και των δυσμενών για την κοινωνία μέτρων δεν έχει τελειωμό.
Συνάδελφοι,
Ας αναλάβουμε όλοι, ας αναλάβει ο καθένας μας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.
Δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ.
Για τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ την Τετάρτη 19 Μαρτίου, προσυγκέντρωση στο ΚΠΑ Αθήνας στις 10 πμ, για την Πέμπτη 20 στην Πλατεία Κλαυθμόνος και ώρα 1:00μμ και στη συνέχεια, στις 3:00μμ συγκέντρωση – συναυλία έξω από τη Βουλή, με σύνθημα «Υπερασπιζόμαστε τα Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά – όχι στις απολύσεις»
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Μακράκης Γεώργιος Θεολόγου Φωτεινή
Δ.Σ. ΠΕΥ ΟΑΕΔ
Εθνικής αντιστάσεως 8
16610 – Άλιμος
Γραφείο 314
t. 210 9989646
@ info@peyoaed.gr