16/2/2012 – ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ Ο.Ε.Ε. ΚΑΙ Ο.Ε.Κ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ Ο.Ε.E. – Ο.Ε.Κ.


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Υπαλλήλων ΟργανισμούΑπασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στοδίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους ΟργανισμούςΕργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας και καταγγέλλει την Κυβέρνηση καιτην Τρόικα για το σχέδιο κλεισίματος των Οργανισμών.

Συνεχίζοντας το ξεθεμελίωματου κοινωνικού κράτους, οδηγεί σε απόγνωση χιλιάδες δικαιούχους διαφόρωνπαροχών των δύο Οργανισμών (στεγαστικά δάνεια – επιδότηση ενοικίου – κοινωνικούτουρισμού – ψυχαγωγίας) αφού με την έξαρση της ανεργίας και τις συνεχιζόμενεςπερικοπές, ακόμα και αυτή η επιβίωσή τους γίνεται προβληματική!!!.

Τα έσοδά τους δεν επιβαρύνουν τονκρατικό Προϋπολογισμό, αλλά προέρχονται αποκλειστικά από εισφορές εργαζομένωνκαι εργοδοτών!

Είμαστε αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους που σήμερα απειλούνται  με απόλυση και με καταδίκη  στην ανεργία και δηλώνουμε κατηγορηματικά  ότι αν δεν σταματήσει η Κυβέρνηση το σχέδιοδιάλυσης των Οργανισμών θα μας βρει απέναντί της ενωμένους και αποφασισμένουςμέχρι της τελικής δικαίωσης!!

 

                                                        Για το Δ.Σ.

 

      ΟΠρόεδρος                                Η Γενική Γραμματέας                      

 

Μανώλης Βαρδαλάκος                                                                    Φωτεινή Θεολόγου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...