Ανακοίνωση για δωροεπιταγές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα, σε συνεδρίασή του στις 16 Νοεμβρίου, να διαθέσει ένα πόσο από το ταμείο του Συλλόγου για τη χορήγηση δωροεπιταγών, ενόψει των εορτών, στα μέλη του που είναι γονείς μικρών παιδιών (γεννημένα από 1/1/2001 και μετά). Ας μην αφήσουμε την κρίση και την οικονομική στενότητα να στερήσει από τα παιδιά μας το χαμόγελο και την ομορφιά των Χριστουγέννων!

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε κατά Υπηρεσία ή Δ/νση,  την κατάσταση με  τα παιδιά των συναδέλφων που γεννήθηκαν από 1.1.2001 και μετά, προκειμένου να εκδώσουμε  τις ανάλογες δωροεπιταγές. Δωροεπιταγές δικαιούνται να πάρουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Συλλόγου μας (Mέλη Π.Ε.Υ.).

Παρακαλούμε οι καταστάσεις να σταλούν στο Σύλλογο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.

Σας στέλνουμε συνημμένη κατάσταση. H κατάσταση να αποσταλεί στα φαξ 210-9942714, 210-9989846.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                          Η Γ. Γραμματέας

Μακράκης Γεώργιος                                Θεολόγου Φωτεινή

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2012