Ανακοίνωση για κάρτες απεριορίστων διαδρομών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ Συνάδελφοι, Σας κάνουμε γνωστό ότι η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ο.Α.Σ.Α. και έχει υπογράψει συμφωνητικό για έκπτωση κατά 23% σε ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς εντός λεκανοπεδίου Αττικής. *** Για φέτος η ετήσια κάρτα θα έχει ισχύ από 1/2/2013 έως & 31/1/2014. Οι τιμές για τις ετήσιες κάρτες διαμορφώνονται αναλόγως με τον τύπο τους ως εξής: 1. Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα μέσα Ισχύει: για Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (στο τμήμα της γραμμής του Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί) Αρχική τιμή: 450,00 ευρώ, τιμή με έκπτωση 23% = 346,50€ 2. Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για Λεωφορεία, Τρόλεϊ και Τραμ Ισχύει: για Λεωφορεία (εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα της γραμμής Ε22), Τρόλεϊ και Τραμ Αρχική τιμή: 200,00 ευρώ, τιμή με έκπτωση 23% = 154€ ΄Οσοι ενδιαφερόσαστε να τις προμηθευτείτε, παρακαλούμε να προσκομίσετε στο γραφείο του συλλόγου μας τα χρήματα που αντιστοιχούν για τη κάρτα που επιθυμείτε, καθώς και μια φωτογραφία σας (σημειωτέον ότι η ανακοίνωση από την ΑΔΕΔΥ μας κοινοποιήθηκε σήμερα 21/1/2013, λόγω διαπραγματεύσεων τους με τον ΟΑΣΑ). ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΩΣ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/1/2013. ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!

Παράταση μέχρι και τη Δευτέρα

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος              Η Γ. Γραμματέας

Μακράκης Γεώργιος     Θεολόγου Φωτεινή