ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Υ. ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 6/11/2013

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.
Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος
Τηλ. 2109924316-2109989647
FAX. 2109924316
e-mail: omosp.ypal.oaed@gmail.com
Αρ. Πρωτ. 42 / 4 -11 – 2013
Προς τις ενώσεις μέλη μας
Προς όλες τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ
Θέμα: «Συμμετοχή στην απεργία της 6ης Νοεμβρίου»

                                                                          Αρ. Πρωτ. 42/4/11/2013
Συνάδελφοι,

Συνάδελφοι,

Ο πόλεμος ανάμεσα στην τρόικα-κυβέρνηση και την ελληνική κοινωνία συνεχίζεται! Ο πόλεμος ενάντια σε κάθε έννοια αξιοπρεπούς διαβίωσης συνεχίζεται!
Ολοκληρώθηκε σχεδόν το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας που απομάκρυνε από το δημόσιο 12.000 συναδέλφους μας βυθίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους σε απόγνωση.
Όλοκληρώθηκε η διαδικασία απομάκρυσνης και των 251 συναδέλφων στον ΟΑΕΔ.
Ακολουθεί, όπως γνωρίζετε, το νέο κύμα με άλλες 12.000 διαθεσιμότητες – απολύσεις.
Φορολογία παντού. Ανεργία στα ύψη. Απολύσεις. Περικοπές μισθών. Μια κοινωνία σε διαθεσιμότητα. Μια κοινωνία σε απόγνωση…
Ως  εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ, διεκδικούμε αξιοπρεπή εργασία για όλους με καλύτερους μισθούς, καμιά διαθεσιμότητα, καμιά απόλυση, προσλήψεις προσωπικού  για να αντιμετωπίσουμε το τέρας της ανεργίας. Διεκδικούμε αξιοκρατία. Διεκδικούμε διαφάνεια.  Διεκδικούμε αύξηση των επιδομάτων ανεργίας. Διεκδικούμε αύξηση των δικαιούχων των επιδομάτων ανεργίας. Διεκδικούμε καλύτερα και ουσιαστικότερα προγράμματα στήριξης των ανέργων. Διεκδικούμε δωρεάν μετακίνηση των ανέργων με τα ΜΜΜ και τη γενική μείωση της τιμής των εισιτηρίων. Διεκδικούμε κάλυψη υγείας για όλους. Διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας. Διεκδικούμε όσα μας στέρησαν…

Συνάδελφοι,

την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, θα δοθεί άλλη μια μάχη ενάντια σε αυτές τις πολιτικές που θέλουν να μας στερήσουν το σήμερα, αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Γενική απεργία. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας κατεβάζουν ρολά. Είναι η μέρα που θα γίνει καταμέτρηση δυνάμεων. Καλούμαστε όλοι να δώσουμε για άλλη μια φορά το παρόν. Ο πόλεμος πρέπει να κερδιθεί και πρέπει να κερδιθεί σύντομα, πριν μας βυθίσουν ολοκληρωτικά στα σκοτεινά μονοπάτια της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργία και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις.

Τέλος, ενημερώνουμε τους συναδέλφους –μέλη μας που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα και θα κληθούν άμεσα να παραλάβουν τις ατομικές πράξεις τα εξής:
Παραλαμβάνουν την ατομική πράξη και υπογράφουν με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. Επικοινωνούν με τα ΔΣ των  Πρωτοβάθμιων Σωματείων ή με την Ομοσπονδία, προκειμένου να συντονίσουμε τις δικαστικές ενέργειες, που όπως σας είχαμε ανακοινώσει έχει ήδη ξεκινήσει η Ομοσπονδία, προσβάλλοντας την Υπουργική απόφαση συνολικά και προσφεύγοντας και ατομικά για κάθε συνάδελφο, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συναδέλφων.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας

Μακράκης Γ.                        Ρέππας Ι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *