ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΠΑ 2 ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

1971
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ. 9989.646 – FAX 9942714
www.peyoaed.gr / pey@oaed.gr

ΑΘΗΝΑ, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2014

Α.Π.185


Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ της Π.Ε.Υ. ΟΑΕΔ αποφάσισε την πραγματοποίηση περιφερειακών Συνελεύσεων σε ΚΠΑ της Π.Δ.Α.Ν, με σκοπό την αμεσότερη επικοινωνία και την πληρέστερη ενημέρωση.

Επισημαίνουμε ότι είναι σε εξέλιξη η απεργία – αποχή από την προσχηματική αξιολόγηση καθώς επίσης και ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας του Οργανισμού.
Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΚΠΑ, το ζήτημα της προσχηματικής αξιολόγησης και τα ζητήματα διάθεσης και διαχείρισης των κονδυλίων για την αντιμετώπιση της ανεργίας, ιδιαίτερα μετά το προκλητικό πρόγραμμα voucher που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ.

Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα των συνελεύσεων και σας παρακαλούμε να έχει προηγηθεί συζήτηση μεταξύ των εμπλεκόμενων κάθε φορά ΚΠΑ, έτσι ώστε να υπάρξει εποικοδομητική συζήτηση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/10/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:30 : ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΠΑ2 Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΠΑ2: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ,
ΠΕΜΠΤΗ 23/10/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:30 : ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΠΑ2 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΠΑ2 : ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΥΡΙΟΥ.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τις περαιτέρω Περιφερειακές Συνελεύσεις που αφορούν τα υπόλοιπα ΚΠΑ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ.                                 ΘΕΟΛΟΓΟΥ Φ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *