Αρνούμενοι το πρωτοφανές πλεόνασμα φτώχειας και ανεργίας

Π.Ε.Υ ΟΑΕΔ

ΑΘΗΝΑ 29/03/2014

Α.Π 136

Αρνούμενοι το πρωτοφανές πλεόνασμα φτώχειας και ανεργίας

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον ΟΑΕΔ να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο (Κυριακή, 30/03/2014 και ώρα 18:30 στην Πλατεία Συντάγματος), απαιτώντας την απόσυρση των νέων καταστροφικών μέτρων που συμφωνήθηκαν μεταξύ Τρόικας και Κυβέρνησης και ψηφίζονται αύριο.
Η πολιτική της απαξίωσης των δημοσίων υπηρεσιών και της περικοπής των όποιων κοινωνικών παροχών έχουν απομείνει συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, κεκαλυμμένη, αυτή τη φορά, από το πρωτογενές πλεόνασμα.
Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και η αντίστοιχη κατάργηση των κοινωνικών παροχών που χορηγεί ο ΟΑΕΔ δημιουργεί ερωτηματικά-προβλήματα και προβληματισμούς…
Υπενθυμίζουμε ότι καταργούνται τα οικογενειακά επιδόματα, τα επιδόματα μητρότητας και στράτευσης, ενώ οι πόροι του ΛΑΕΚ μειώνονται από 0,81% σε 0,46%!

Συνάδελφοι,

Το πρωτογενές πλεόνασμα αποτελεί πλεόνασμα υποκρισίας και εξαγοράς συνειδήσεων… Ο δημόσιος τομέας αποδομείται φέτα-φέτα. Το πλεόνασμα φτώχειας και ανεργίας είναι γεγονός. Αυτό το πλεόνασμα εμείς το αρνούμαστε.

Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι στο αυριανό συλλαλητήριο…

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ.                                ΘΕΟΛΟΓΟΥ Φ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...