Για ακόμη μία χρονιά η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αναζητεί απεργοσπάστες

Με το υπ’ αριθμ. 219/9-4-2019 έγγραφό της η Γραμματεία Διοικητή ΟΑΕΔ αναζητεί απεργοσπάστες για να καταχωρήσουν τα στοιχεία των αξιολογούμενων στην αντίστοιχη φόρμα της ηλεκτρονικής εφαρμογής για την αξιολόγηση του προσωπικού του ΟΑΕΔ. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να γυρίσουν την πλάτη σε οποιαδήποτε πρόσκληση για συμμετοχή στην  προσχηματική αξιολόγηση, συνεχίζοντας τη συμμετοχή τους στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση.  Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δηλώσουν δυναμικά τη βούλησή τους ενάντια στην απεργοκτόνα διάταξη της Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Γεροβασίλη, που τιμωρεί με αποκλεισμό από την διαδικασία των κρίσεων όσους συμμετέχουν στην απεργία.

Ζητάμε μία αξιολόγηση που δε θα συνδέεται με το μισθό των εργαζομένων και με μελλοντικές δεξαμενές διαθεσιμότητας.

Ζητάμε μία αξιολόγηση που θα προϋποθέτει Οργανόγραμμα και σαφή περιγράμματα θέσεων για να γνωρίζει ο κάθε αξιολογούμενος για τι ακριβώς αξιολογείται.

Ζητάμε μία αξιολόγηση που αντιλαμβάνεται την εκπαίδευση των εργαζομένων ως το κύριο μέσο για τη βελτίωση της απόδοσής τους.

Ζητάμε μία αξιολόγηση που δε θα λειτουργεί ως μέσο για την εργασιακή ανάδειξη των αρεστών και την υποβάθμιση των δυσαρέστων, αναπαράγοντας μορφές αναξιοκρατίας.

Κανένας συνάδελφός μας δεν πρέπει να αποτελέσει γρανάζι του απεργοσπαστικού μηχανισμού της οποιασδήποτε κυβέρνησης.

  Για το ΔΣ

           Ο Πρόεδρος                      Η Γεν. Γραμματέας

                                                                                               Γεώργιος Καραούλης                Άννα Κουρομιχελάκη

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *