6/4/2015 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΥ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΕΥ ΟΑΕΔ                                

Αθήνα 6 Απριλίου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΑΙΔΙΟΥ 

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» – στο κέντρο υποστήριξης Αμαρουσίου, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 3 Απριλίου, o Πρόεδρος Γιώργος Μακράκης και η Γενική Γραμματέας Φωτεινή Θεολόγου, εκπροσωπώντας τα μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ και παρέδωσαν τρόφιμα και άλλα απαραίτητα είδη ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Η προσφορά έγινε κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της Π.Ε.Υ. ΟΑΕΔ και σε συνεργασία με τα super market Σκλαβενίτης, που ενίσχυσαν περαιτέρω την προσφορά μας.

Η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ πιστεύει ακράδαντα ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και σ’ αυτές τις δύσκολες συγκυρίες έχουμε υποχρέωση όχι μόνο να αγωνιζόμαστε για καλύτερες συνθήκες εργασίας και την αποκατάσταση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων, αλλά και να δείχνουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και κυρίως, στα παιδιά. 

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από αλληλεγγύη, έχει ανάγκη από μια πολυποίκιλη δραστηριοποίηση όλων μας, προκειμένου να βλέπουμε περισσότερα χαμόγελα. Χαμόγελα παιδιών!!!!………..…

 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...