Εορταστικά Τελεσίγραφα

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΕΥ ΟΑΕΔ

     Έχει καταντήσει έθιμο τα τελευταία χρόνια στον Οργανισμό, κατά τις εορταστικές περιόδους, η κάθε Διοίκηση, να θυμάται τις εκκρεμότητες των υπηρεσιών και μέσω των εντεταλμένων οργάνων  της να αναθέτει την διεκπεραίωση τους  με ασφυκτικές προθεσμίες.

   Η Διοίκηση αντί να προγραμματίζει και   να στελεχώνει τις υπηρεσίες προκειμένου να ανταποκριθούν στα αντικείμενα τους , «επιβραβεύει» τους συναδέρφους που διεκπεραίωσαν τις αιτήσεις που είχαν υποβληθεί στις υπηρεσίες τους με επιπλέον όγκο εκκρεμοτήτων άλλων υπηρεσιών. Επιπρόσθετα η μεταφορά φακέλων από υπηρεσία σε υπηρεσία δεν συνάδει με την εικόνα σύγχρονου οργανισμού και ιδίως από τοποθετημένους υπηρεσιακούς παράγοντες.

    Η Μ. Παρασκευή (φέτος 30/4/2021) είναι επίσημη αργία και δεν προσφέρεται ως καταληκτική προθεσμία. Εκτός αν υπάρχει πρόθεση, μετά την αναστολή αδειών που παρατηρήθηκε στο παρελθόν να ακολουθήσει και η κατάργηση των αργιών.

    Κατανοούμε την αγανάκτηση και την οργή των συναδέρφων μας που για άλλη μια φορά πληρώνουν τις δυσλειτουργίες του Οργανισμού και τους στηρίζουμε στα δίκαια αιτήματα τους.

                                                Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                      Η  Γ.Γραμματέας

                Ρίζος Κωνσταντίνος                                                Κουρομιχελάκη Άννα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...