22/9/2011 – ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27/9/2011 στις 11π.μ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27/9/2011 στις 11π.μ.  


 Συνάδελφοι,

 

    Η σημερινή πραγματικότητα γιατους νέους, τους ανέργους, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους στερείταιπροοπτικής, θετικού μηνύματος και ελπίδας. Τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνησητον τελευταίο ενάμισι χρόνο (άγρια λιτότητα, διάλυση κοινωνικού κράτους, φθηνήεργασία, μεσαιωνικοί όροι και συνθήκες εργασίας, πλήρης αποδόμηση τηςκοινωνικής ασφάλισης, αντεργατικές μεταβολές στην εργατική νομοθεσία, χαράτσια,εφεδρείες, απολύσεις) οδηγούν στην εξαθλίωση τα αδύναμα και μικρομεσαίακοινωνικά στρώματα της χώρας μας. 

     Η Κυβέρνηση του Μνημονίουαντί να κινητοποιήσει, να ενθαρρύνει το προσωπικό του Δημόσιου  τομέα να τον κάνει συμμέτοχο στον αγώνα γιατην αντιμετώπιση της κρίσης, τους μετέτρεψε σε μέρος του προβλήματος, τουςδιέσυρε, τους ισοπέδωσε, τους πήρε την αξιοπρέπεια και τώρα τους απολύει!!! Ταμέτρα που προωθούνται από την Τρόικα και την Κυβέρνηση εκτός από άδικα είναικαι αναποτελεσματικά.

     Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συνεδρίασε στις 19/9/2011 και με γνώμονα τομέλλον του Οργανισμού αλλά και το μέλλον των λιγοστών υπαλλήλων που έχουναπομείνει στον Οργανισμό δίνοντας καθημερινά τη μάχη στην πρώτη γραμμή μέσα σεαντίξοες συνθήκες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, αποφάσισε τα εξής:

     ΄Εκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή23/9/2011 στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί τηνΤρίτη 27/9/2011 στις 11π.μ.

     Ανάρτηση πανό στη Διοίκηση και στιςυπηρεσίες του Πειραιά και της Αθήνας

     Ανάρτηση αφισών σε όλες τις υπηρεσίεςτου Οργανισμού

     Συνέντευξη τύπου από το προεδρείο τουΔ.Σ. Π.Ε.Υ. και Δελτίο Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ με ταυτόχρονη ανάρτηση και στο site της Π.Ε.Υ.

     Απαίτηση για άμεσο κάλεσμα όλων τωνπρωτοβάθμιων Ενώσεων από την Ομοσπονδία στη Διοίκηση, λόγω των ραγδαίων εξελίξεωνκαι του επιβαλλόμενου συντονισμού δράσης, με παρουσία του Δ.Σ. Π.Ε.Υ. στοΔιοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

     Με ευθύνη των προϊσταμένωντων υπηρεσιών,  οι συνάδελφοι που θέλουννα παρευρεθούν στη Γενική μας Συνέλευση θα φύγουν στις 11 π.μ. (με άδεια απότις 11π.μ. ως το τέλος του ωραρίου), ενώ οι υπηρεσίες θα παραμείνουν ανοικτές ωςτις 1 μ.μ. , προκειμένου να γίνουν οι πληρωμές με το ελάχιστο προσωπικό που οιίδιοι θα καθορίσουν,  ώστε στη συνέχειαθα μπορέσουν να παρευρεθούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι.

Ηπαρουσία όλων θεωρείται απαραίτητη.

 

Συνάδελφοι,

 

Αγωνιζόμαστεγια το μέλλον του Οργανισμού, το μέλλον το δικό μας, το μέλλον των παιδιών μας!!!!

 

Αγωνιζόμαστεγια έναν Ο.Α.Ε.Δ. Δημόσιο με κοινωνικό χαρακτήρα, στην υπηρεσία του πολίτη!!

 

 

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

      

       ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΡΔΑΛΑΚΟΣ                               ΦΩΤΕΙΝΗΘΕΟΛΟΓΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *