ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ

1971
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ. 9989.646 – FAX 9942714
Α Θ Η Ν Α

Αθήνα 3 Φεβρουαρίου 2015
Α.Π.207

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τη Μουσικοθεατρική παράσταση «Πριν το Χάραμα» στο θέατρο Βέμπο (Καρόλου 18, Στάση μετρό Μεταξουργείο, Πλατεία Καραϊσκάκη), σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα, την Παρασκευή 27/2/2015 και ώρα 20:40.
Το έργο είναι γεμάτο από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε και οι ιστορίες τους διατρέχουν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας, από την απελευθέρωση στον Εμφύλιο – στην μεταπολεμική Ελλάδα και την δικτατορία. Την παράσταση πλαισιώνουν περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες, ενώ τους βασικούς ρόλους έχουν αγαπημένοι τραγουδιστές και καλοί ηθοποιοί όπως οι: Στέλιος Διονυσίου, Σοφία Βόσσου, Κατερίνα Κούκα, Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας κ.λ.π.. H παράσταση πλαισιώνεται από ζωντανή ορχήστρα.

Σας ενημερώνουμε πως ο σύλλογός μας, διασφάλισε την εξαιρετική τιμή των 10 ευρώ ανά άτομο (από 25 ευρώ τιμή εισιτηρίου). Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή και αριθμό ατόμων στη κατάσταση που επισυνάπτουμε (να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά), μέχρι τη Δευτέρα 23/2/2015 και να αποσταλεί στο email: pey@oaed.gr.

Για το Δ.Σ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ                                 ΦΩΤΕΙΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

katastash_symmetoxis_sto_theatro.xls

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *