Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ 2018

  

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ 1971
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ. 9989.646 – FAX 9942714, email: peyoaed@oaed.gr
Α Θ Η Ν Α

Αθήνα, 26/3/2018
Α.Π.222

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι, όπως κάθε χρόνο, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης καρτών απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση, κατόπιν συμφωνίας της ΑΔΕΔΥ με τον ΟΑΣΑ.
Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να εκδώσει κάρτα απεριορίστων διαδρομών παρακαλείται να έρθει σε επικοινωνία με τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΥ ΟΑΕΔ, τηλ: 2109989646 email:peyoaed@oaed.gr

Ενημερώνουμε ότι:

Η ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών κοστίζει:
330€ – 15% = 280,50 €  και με την επιδότηση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ τελική τιμή: 270€ 

Η εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών κοστίζει:
170€ – 13% = 147,90€ και με την επιδότηση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ τελική τιμή: 140€

Για αεροδρόμιο η ετήσια κάρτα :  490 -15% = 416, 50 και με την επιδότηση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ τελική τιμή: 410

Για αεροδρόμιο η εξαμηνιαία κάρτα 250 -13% =217,50 και με την επιδότηση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ τελική τιμή:  210

Επαναφόρτιση Καρτών

     Α) Όσοι συνάδελφοι διαθέτουν ήδη ηλεκτρονική κάρτα θα πρέπει   για την επαναφόρτιση καρτών  να  καταβάλουν στην ΠΕΥ ΟΑΕΔ το αντίστοιχο ποσό και να επιδώσουν τον αριθμό  της ηλεκτρονικής τους κάρτας.

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο τμήμα του Μετρό Κορωπί –Αεροδρόμιο.

Μετά την παραπάνω διαδικασία ο ΟΑΣΑ πλέον, αναλαμβάνει να ενημερώσει το σύστημα και ο κάθε κάτοχος ηλεκτρονικής κάρτας θα πρέπει να πάει στα εκδοτήρια εισιτηρίων των σταθμών Μετρό, Τραμ κλπ, από την 1η Απριλίου και μετά, και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στο εκδοτικό μηχάνημα, θα πατήσει τo κουμπί «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η κάθε ηλεκτρονική κάρτα.

Προσοχή: Θα πρέπει, μέχρι τηνΤετάρτη,  28/3/2018, οι συνάδελφοι να προσκομίσουν τα χρήματα για την επαναφόρτιση.

 Σημείωση: Δικαίωμα καρτών ΟΑΣΑ, έχουν και τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος των μελών των δημοσιοϋπαλληλικών συνδικάτων.

 

Έκδοση για πρώτη φορά κάρτας ΟΑΣΑ

Τα μέλη δημοσιοϋπαλληλικών συνδικάτων που δεν είχαν το προηγούμενο διάστημα κάρτα ΟΑΣΑ και τώρα θέλουν να πάρουν την ηλεκτρονική, θα πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες: Να συγκεντρώσουν τα παρακάτω στοιχεία:

Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας.

 Εκτύπωση του εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το Athens Card. (Δηλαδή, οι ενδιαφερόμενοι θα επισκεφτούν το site www.athenacard.gr και θα εκτυπώσουν το έντυπο Προσωποποίησης αφού πρώτα συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται: όνομα, επώνυμο, ΑΜΚΑ, μήνα και χρόνο γέννησης, καθώς και έναν προσωπικό οκταψήφιο κωδικό, που θα πρέπει να τον θυμάται ο κάθε κάτοχός του, ώστε, σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, να γίνει, η αντικατάστασή της).

Οι  εκδόσεις των καρτών των νέων μελών θα πραγματοποιούνται από τους ίδιους στο πλησιέστερο εκδοτήριο της περιοχής τους και στη συνέχεια θα δίνουν τον αριθμό της κάρτας τους και το χρηματικό ποσό που απαιτείται στον υπεύθυνο του Συλλόγου ή Σωματείου.

Σημείωση:

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τις κάρτες που λήγουν 30/4/2018, στην τελευταία εβδομάδα του μήνα αυτού κτλ.

Περισσότερες πληροφορίες:  Καραούλης  Γεώργιος 6976244130.                                                        

                                                                         Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              O Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μακράκης Γ.                                 Καραούλης Γ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...