Στάση Εργασίας 17/4/2013

Αθήνα 16 Απριλίου 2013

Α.Π. 24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 17.4.2013 ΣΤΙΣ 12.00

 

Συνάδελφοι,

Ο τελευταίος πυλώνας σταθερής εργασίας έπεσε!

Oι απολύσεις στο δημόσιο τομέα ανακοινωθήκαν επίσημα από την τρικομματική Κυβέρνηση. Η τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού, αφού σπίλωσε συλλήβδην τη  δημοσιοϋπαλληλική οικογένεια, αφού την τρομοκράτησε και την  εξαπάτησε, αφού κατέδειξε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους ως εν δυνάμει επιόρκους, έβγαλε τη μάσκα και μας το είπε ξεκάθαρα: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!!!  Στο πλαίσιο μάλιστα της ενεργοποίησης του κοινωνικού αυτοματισμού, μας είπε ότι θα απολύσει 15.000 Δημοσίους Υπαλλήλους, αλλά θα προσλάβει άλλους….. Η ΑΔΕΔΥ για μια ακόμα φορά αντιδρά (;) ως να πρόκειται για ένα ασήμαντο ζήτημα! Μπροστά στην πρωτοφανή επίθεση, στην εξαπάτηση, στον εμπαιγμό της Ελληνικής κοινωνίας από την Κυβέρνηση, η ΑΔΕΔΥ απαντά με στάση εργασίας …!!!…

Καλούμε την ΑΔΕΔΥ να εντατικοποιήσει  και να μαζικοποιήσει τους αγώνες, αλλιώς θα είναι – και είναι έως τώρα – κατώτερη των περιστάσεων.

Καλούμε τις Ομοσπονδίες και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία να στηρίξουν μαζικά στην – έστω – στάση εργασίας και να δράσουμε για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην αυριανή (17/4/13 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου) στάση εργασίας και να δώσουν το παρόν στις 12.30 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ας τους καταρρίψουμε την πρόφαση ότι δεν υπάρχει συμμετοχή ούτε καν στις στάσεις εργασίας. Ας τους αποδείξουμε ότι η βάση μπορεί! Μην κοιτάτε δίπλα σας για τους πιθανούς 15.000. Ας  γίνουμε όλοι ΕΝΑΣ πριν γίνουμε όλοι 15.000% «πιθανοί»! Η μονιμότητα στο δημόσιο αίρεται και η κερκόπορτα ανοίγει για όλους…

 

 Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                   Η Γ. Γραμματέας

Μακράκης Γεώργιος                      Θεολόγου Φωτεινή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...