Συμμετοχή της ΠΕΥ ΟΑΕΔ στην Παναττική Στάση Εργασίας

 
   


1971

     ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ

ΤΗΛ.  9989.646 – FAX 9942714

Α Θ Η Ν Α

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

                     

                     

                     

                     

                             

                                                      Αθήνα, 18/9/2017

                                                       Αρ. Πρωτ. 171

Συνάδελφοι,

 Η ΠΕΥ ΟΑΕΔ συμμετέχει στην Παναττική Στάση Εργασίας που έχει κηρύξει  η ΑΔΕΔΥ για αύριο, Τρίτη 19/9 και από ώρα 12:30 έως τη λήξη του ωραρίου.

Ζητούμε την απόσυρση της τροπολογίας που έχει κατατεθεί και που για πρώτη φορά ποινικοποιεί   τη συμμετοχή σε νόμιμη απεργία. 

Όπως έχουμε τονίσει, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ είναι υπέρ της αξιολόγησης. Μιας αξιολόγησης, όμως, που θα δίνει προοπτική τόσο στη Δημόσια Διοίκηση, όσο και στους εργαζομένους. Με το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο η αξιολόγηση των υπαλλήλων είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο. Χωρίς οργανογράμματα, χωρίς περιγράμματα θέσεων, χωρίς κρίσεις προϊσταμένων,  χωρίς, χωρίς, χωρίς...Με την αντιδεοντολογική, αντισυνταγματική, απεργοσπαστική και καταχρηστική τροπολογία που έχει καταθέσει η κ. Γεροβασίλη ανατρέπεται ό,τι μέχρι τώρα γνωρίζαμε για τις βασικές  δημοκρατικές  και συνδικαλιστικές αρχές.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο εκβιασμός αυτός δεν θα περάσει! Κανένας εργαζόμενος δεν θα δεχθεί εκβιασμούς.  Η τροπολογία, εξάλλου, είναι ανεφάρμοστη  ως προς τη μεθοδολογία της αφού δίνει εν λευκώ την εξουσιοδότηση σε προϊστάμενους διευθυντές κλπ να αξιολογήσουν υφισταμένους, που ίσως δεν τους ξέρουν ούτε κατ΄ όψιν. Η παράνομη τροπολογία δεν πρόκειται να έχει καμία εφαρμογή!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουν χωρίς φόβο τη συμμετοχή στη νόμιμη απεργία/αποχή από την  αξιολόγηση και να συμμετέχουν στην αυριανή στάση εργασίας και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *